Usluge

Firma Mil Gips je specijalizovana za sisteme suve gradnje, tj. gipsarske i montažerske radove u okviru završnih zanatskih radova u građevinarstvu.

Spušteni plafoni

spusteni plafoni

Spušteni plafoni se realizuju od gipskarton ploča na alu podkonstrukciji, ili u sistemu AMF rastera, mada postoji sve veći broj savremenih rešenja i inovativnih materijala koji osvajaju tržište.

Pročitajte više...

Pregradni zidovi

spusteni plafoni

Pravilno odrađen pregradni zid može držati težak i masivan nameštaj poput medijapanskih izložbenih polica (u buticima i prodavnicama) ili LCD ekrana velike dijagonale (u Vašem domu ili poslovnom prostoru).

Pročitajte više...

Liveni gips

spusteni plafoni

Liveni gips kao deo unutrašnjeg enterijera se u poslednje vreme sve češće primenjuje u suvoj gradnji. Odlično se pokazao do sada i samim tim veoma brzo osvaja novo tržište.

Pročitajte više...

Hunter Douglas plafoni

spusteni plafoni

Hunter Douglas plafone karakteriše izuzetna estetika i novo završne obrade. Hunter Douglas plafoni poseduju prijatan izgled i visok nivo funkcionalnosti. Mogu se izrađivati u različitim bojama i mogu se uklopiti u bilo koji prostor.

Pročitajte više...

Armstrong AMF plafoni

armstrong amf plafoni

Armstrong AMF plafoni su brzo montirajući plafoni koji predstavljaju najmodernije rešenje za spuštene plafone po kvalitetu i tehničkim karakteristikama.

Pročitajte više...

Rigiton plafoni

spusteni plafoni

Najbolja primena rigiton plafona je u poslovnim prostorima u kojima radi veliki broj ljudi poput banaka i kancelarija, korisničkih servisa, telekomunikacionih operatera, salonima i sajamskim štandovima.

Pročitajte više...

PROTIVPOŽARNI GIPS SISTEMI

Zaštita objekata i infrastrukture od požara, sa protivpožarnim gips sistemima predstavljaju važan faktor kada je izrada projekta i izvođenje radova u pitanju. Vrlo je bitno da se napomene da se koriste kvalitetni materijali i oprema koja je atestirana u domaćim institutima i koja je potpuno u skladu sa zakonskim normama i propisima o protivpožarnoj zaštiti. Pročitajte više...

Milgips je specijalizovan za sistem suve gradnje

I napokon, postoje projekti gde je suština gipsarskih radova estetskog, naglašeno skulpturalnog karaktera.

Za razliku od prethodnog perioda u arhitekturi, gde su se takvi zahtevi rešavali livenim gipsom iz kalupa i sl. danas korišćenjem suve gradnje, uz podršku dobrih majstora može se ostvariti svaka zamisao projektanta.

Mil Gips idealno rešenje u građevinarstvu.

Mil Gips ispunjava svaku zamisao projektanata.

Mil Gips sve vrste gipsarskih i montažerskih radova.