Armstrong Amf plafoni

Počevši od kvalitetnog postavljanja aluminijumske konstrukcije da bi se dobila idealno ravna i prava površina plafonskog sistema, ugradnja Armstrong plafonskih ploča je prilično jednostavna.

BRZO MONTIRAJUĆI Armstrong ili AMF plafoni

ARMSTRONG ili AMF plafoni su brzo montirajući plafoni koji predstavljaju najmodernije rešenje za spuštene plafone po kvalitetu i tehničkim karakteristikama. Ovi plafoni su višenamenski odnosno upotrebljavaju se za poslovne prostore posebnih namena.

Same ploče i aluminijumska konstrukcija koja ih drži su izuzetno lagane čime su olakšani transport i montaža, a obrada pri montaži nije štetna po zdravlje jer su svi materijali ekološki.

Ugradnja osvetljenja i drugih uređaja kao i montaža drugih instalacija je veoma jednostavna, dok demontaža ne izaziva oštećenja tako da je pristup instalacijama, najednostavniji mogući.

GLAVNE KARAKTERISTIKE Mil Gips MINERALNIH PLOČA:

protivpožarne su i ne gore, vlagootprone su,doprinose poboljšanoj akustici prostorije, potpuno su bezbedne i ekološke i reflektuju svetlost.
Tržni centar Ušće

 

 

Ugradnja armstrong plafonskih ploča

Mil Gips Počevši od kvalitetnog postavljanja aluminijumske konstrukcije da bi se dobila idealno ravna i prava površina plafonskog sistema, ugradnja Armstrong plafonskih ploča je prilično jednostavna.

AMF PLOČE SE IZRAĐUJU OD RAZLIČITIH MATERIJALA:

- mineralna tkivo
- drveno tkivo
- sintetičko tkivo.

Ove ploče nisu štetne po okolinu i mogu se reciklirati.
Koeficijent refleksije svetlosi iznosi oko 0.8 što znači da reflektuju čak do 80% svetlosti. Vodootpornost iznosi čak 95%
Najčešća dimenzija je 60cm x 60cm.